index   Contact Over Op13 Activiteiten Collectie

Op13
kunst en levenskunst

Op13 - een initiatief van Suzanne van Wezel en Luc Ambagts - organiseert sinds december 2004 exposities, projecten en culturele evenementen. Dat gebeurt uit eigen initiatief of op verzoek. Bij de programmering staat de artistieke kwaliteit voorop.

Op13 streeft naar laagdrempeligheid. Om die te bereiken maken de initiatiefnemers uitsluitend gebruik van hun eigen huis, het statige pand aan de Sandrasteeg 13 in Deventer. Daardoor wordt een unieke verwevenheid gerealiseerd van Hollandse Huiselijkheid en Kunst in alle facetten.

Op13 biedt ruimte aan mensen om zichzelf te zijn, zichzelf te laten zien en daarmee anderen te ontmoeten. Die ontmoetingen inspireren dan weer anderen. Dat is de achtergrond van ons zoeken en experimenteren met exposities, thema-avonden, verhalen, enzovoort.

Op13 Kunst en Levenskunst is er door en voor kunstenaars en levenskunstenaars en iedereen die daarbij betrokken wil zijn. Dat is zo omdat wij dat graag willen en omdat we zien dat deze tijd vraagt om nieuwe vormen van menselijke interactie en inspiratie.

De toegang is meestal gratis.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de activiteiten? Stuur ons dan je email adres.

Enkele reacties van bezoekers / deelnemers:
"Dit is het beste dat ik in maanden heb gezien."
"Wat super ziet het eruit, helemaal te gek!"
"Mag je hier zomaar binnenkomen?"


 Top