Iedereen kan gelukkig zijn
 

Wil jij gelukkig zijn? JA!

Je bent nu op Gelukkiggeluk de meest complete website over Gelukkig Zijn. Met veel tips en ervaringen over geluk, gelukkig zijn en gelukkig worden.

Als jij gelukkig wilt zijn, ga dan nu aan het werk. De eerste stap is: Ga zelf op zoek naar wat je wilt, in plaats van geloven dat anderen schuld hebben aan je eigen ongeluk. Klagen is voor wie niet weten wat ze willen. Als er iets in de weg staat: loop er omheen, ga er langs, zoek een oplossing zodat je vooruit kunt!

Vind je het moeilijk daar alleen aan te beginnen? Hieronder vind je tips die je kunnen helpen om te komen waar je zijn wilt: een leven waarin je gelukkig kunt zijn! Want Gelukkig zijn is een kwestie van Gelukkig zijn! En gelukkig worden. is nog meer een kwestie van Gelukkig zijn!

Nieuw: Geld is mijn Vriend, van Phil Laut.
Wayne W Dyer, Niet morgen maar nu.
Boekbespreking
Recensies en Inhoudsopgaven en Samenvatting.
De kracht van positief denken, van Norman V. Peale

Ik had geluk
Gelukkig Zijn In het weiland lagen vier kievitseieren, verscholen in het gras. De boer die me rondleidde hield me precies op tijd tegen. "Kijk, dit is het begin van het geluk," zei hij. "Ik zag de moeder al opvliegen, zo stil. Dan moet er een nest in de buurt zijn." Gelukkig zijn is dat je weet dat je er bent.

Wil je gelukkig zijn

Er zijn twee wegen om gelukkig te zijn, een actieven en een passieve.

De actieve weg om gelukkig te zijn is: zien dat je alles krijgt wat je wilt hebben. Dat betekent dat je zelf kiest wat dat is. Dat je gelooft in het realiseren daarvan. En dat je volhoudt tot je het hebt. Het is een weg om gelukkig te zijn doordat je zelf je doelen stelt en die doelen haalt (of bezig bent die te bereiken). Het is de weg van het eerlijke zweet. Van het genieten van het werk.

De passieve weg om gelukkig te zijn begint bij het besef dat geluk een gevoel is. Als je weet dat gevoel een keuze is om op een situatie te reageren, dan ben je al een heel eind. Als de theepot kapotvalt, ga je dan lachen om het zotte ongelukje of huilen om het verlies? Het is een kwestie van instelling. Van gelukkig zijn.


Hier nog een voorbeeld hoe je zelf kunt kiezen tussen gelukkig worden en gelukkig zijn.

Iedereen die wel eens heel hard gelachen heeft weet dat daarbij de tranen over je wangen kunnen stromen. Uit medisch onderzoek blijkt dan ook dat je bij lachen en bij huilen voor een groot deel dezelfde spieren, klieren en emotionele centra gebruikt.

Het ligt dus heel dicht bij elkaar: lachen of huilen, gelukkig zijn of nog niet gelukkig zijn.

Ben je nog niet gelukkig en wil je gelukkig worden? Begin met te lachen. Je kunt dat oefenen. Lachen is leuk.


Citaat van de dag over gelukkig zijn
Tevredenheid is het begin van alle geluk


Woorden over gelukkig zijn
dolgelukkig - geluk - gelukaanbrengend - gelukgewenst - gelukgewenste - gelukje - gelukken - gelukkig - gelukkige - gelukkigen - gelukkiger - gelukkigere - gelukkigerwijs - gelukkigerwijze - gelukkigst - gelukkigste - gelukmakende - geluksbode - geluksbodes - geluksdag - geluksdagen - geluksdubbeltje - geluksfactor - geluksgetal - geluksgevoel - geluksgodin - geluksgodinnen - geluksjacht - gelukskind - gelukskinderen - geluksklavertje - gelukskoekjes - geluksmoment - geluksmomenten - geluksnummer - geluksnummers - gelukspop - geluksroes - geluksspel - geluksstaat - geluksster - gelukssterren - gelukstelegram - gelukstijding - gelukstreffer - geluksvogel - geluksvogels - gelukswens - gelukswensen - gelukszoeker - gelukszon - gelukt - gelukte - gelukten - gelukwens - gelukwensen - gelukwensend - gelukwenst - gelukwenste - gelukwensten - gelukzak - gelukzakken - gelukzalig - gelukzalige - gelukzaligen - gelukzaliger - gelukzaligheden - gelukzaligheid - gelukzaligste - gelukzoeker - gelukzoekers - gelukzoekster - gelukzoeksters - gezinsgeluk - huwelijksgeluk - ingelukkig - ingelukkige - levensgeluk - moedergeluk - overgelukkig - voetbalgeluk - welgelukken - zielsgelukkig zielsgelukkige


Heb je een specifiek probleem, dan vind je op een van de volgende websites wellicht een oplossing.


Deze site wordt regelmatig uitgebreid.
links

- een historisch onderdeel van jemagalles.nl -